Treenattiin omalla radalla pienellä porukalla. Diisulla tuli kesken maalimiehen paikallistamisen ykä. Ihan yhtäkkiä se pysähtyi palkin päällä seisomaan ja alkoi maiskuttaa kovasti. Sitten se alkoi pulpautella kovasti, ja sai ulos pienen limapläntin. Huh-hui, Diisu otti lyhyen tuumaustauon ja alkoi sitten taas maiskuttaa. Sitten alkoi pulpautusääni ja kova yritys saada jokin ylös, ja ainoa mitä taas tuli oli limaläntti.

Oksentaminen on tosi työlästä ja uuvuttavaa, Diisu tuntui tuumaavan ja alkoi taas maiskuttaa. Tällä kertaa pulpauttelu ja ylös päkistäminen oli niin voimallista, että oli ihan pakko pistää maate siihen palkin päälle. Eikä tullut kuin limaläntti. Sitten alkoi taas maiskuttelu ja vielä kovempi ähellys ja pulpauttelu, ja se oli niin kokonaisvaltaista että jalat ei kantaneet ja takajalkakin lipsahti alas palkilta. Huh-huh, olipa rankkaa ja taas tuli vain pieni limaläntti - Diisu oli ihan poikki ja toinen takajalka palkilta repsottaen jäi makaamaan ja huilimaan siihen hetkeksi.

Kun voimat palasi, olikin maalimiehelle ihan helppoa mennä.

Oksentelu johtui varmaan siitä, että mahassa voi olla jokin luunsirpale joka on liian iso mennäkseen eteenpäin suolistoon ja sitten oksetuttaa illemmalla kun vatsa on tyhjänä. Seuraillaan.

Today we had a training evening in Helsinki. Training was otherwise ok but Diesel started to try to vomit very very strongly in the middle of his training session. He tried several times to vomit something uncomfortable out of his stomach but didn't succeed. Trying to vomit was so hard he could not even stand up in the end, he lied on the rubble gathering strength. But soon he was ok again and searched the victim.