Ei mennyt putkeen sukkapalloilu tänään. Kävelytin Diisua liian vähän ennen treeniä, siinä eka virhe. Lentopallo maalimiehelle sujui hyvin, samoin maalimiehen piiloutuminen ja etsintä sekä ilmaisu. Sukkisjuoksu myös alkoi hyvin, mutta sitten Diisu pudotti pallon ja nappasi sen uudestaan suuhunsa, ja ilmeisesti myös imaisi kurkkuun samalla kuivaa leikattua nurmikkoa. Hetken päästä se alkoi pysähdellä ja lopulta pudotti sukkapallon ja yski ja kröhi kuin olisi oikeasti tukehtumassa.

Minun olisi pitänyt lopettaa treeni siihen. Ottaa sukkapallo tyynesti pois ja viedä koira rauhassa autoon. Mutta en tajunnut sitä, ja jatkettiin juoskentelua kun koira tokeni - mutta se oikea hetki oli jo mennyt ohitse ja Diisu kiinnostui hajuista ja haistelusta ja ympärilleen katselusta. Höh!

Today we did a sockaball (hunting drive) exercise with Diesel. It was rather unsuccesful. Diesel dropped the sockaball and when he picked it up he got some dry grass cuts in his throat and soon he was like choking... Damn. I tried to make a good finishing but really, I should have just stopped when he was choking. After that he had already forgotten about the sockaball.