Ajeltiin Diisun kanssa FRF-varastolle suunnittelemaan tulevaa tasontarkastusta. Diisu sai mennä tossottaa kuuppa päässä pitkin varastoa ja osasi käyttäytyä kohtuullisen hyvin. :-)

Illemmalla treenailtiin Helsingissä. Ekalla kierroksella Diisu jolkotteli tossu tassussa ja yritin ottaa ihan vaan tuuli-ilmaisuja, mutta meni kuseskeluksi. Oli muuten taas jäänyt koiran pissattaminen ennen treeniä, toin sen suoraan autosta tekemään. Ekan ukon jälkeen tajusi mitä tehdään. Toisella kierroksella mentiin rakennukseen ja siellä toimi hyvin. Mutta kun oli muuten täysin hiljaista, niin häiriintyi ilmaistessaan minun rämistelystä paikalle niin, että lähti liikkeelle. Hetken päästä palasi takaisin ja jatkoi ilmaisua. Tämä oli tosin toinen kerta kun oli seisova maalimies, joten sekin on voinut vaikuttaa että koira oli epävarma.

Today I tried to do some easy and quick stuff with Diesel again in the evening's training session but he was only peeing and sniffing. Only after the first victim he turned into work-mode. In the second round he worked nicely in a building but again had trouble with the standing victim.