Juoksuaikainen Kerttu-neiti on luonamme vierailulla etelä-Suomessa nyt, ja Diesel on muuttanut Mikkosille muutamaksi päiväksi kun Kerttu on täällä meillä. Olimme ilmoittaneet kummatkin ja vielä Junek-juniorinkin Salon ryhmänäyttelyyn, jossa PONit arvosteli puolalainen Andrzej Stepinski. Kimppakyydittelyn sijaan lähdimme eri autoilla matkaan ja Kerttu sijoitettiin näyttelyalueella häkkiin taktisesti "tuulen alapuolelle".

Kehässä meni todella upeasti! Junek oli paras uros saaden sertin, Diesel toiseksi paras uros ja tällä kertaa käyttäytyi hienosti - kun viimeksi olin Diisun kanssa Stepinskin kehässä, sain huomautuksen, että tuolla tavoin käyttäytyvää koiraa ei pitäisi kehään tuoda - nyt oli näytön paikka siis. Mainittakoon, että silloin edellisellä kerralla olimme juuri ostaneet käytöshäiriöisen Diisun edellisenä päivänä, mutta sitähän tuomari ei tietenkään voinut tietää...

Kerttu oli päivän tähti, sillä se oli rodun paras ja sai viimeisen valionarvoon tarvitsemansa sertin ja vielä ryhmäkilpailuissakin sijoittui neljänneksi! Tuomari kiitteli ja kehui Kerttua moneen kertaan kehässä.
Kiitos ja onnea koko tiimille! Huippukiva päivä!

Today we showed three of our PONs in Salo dog show where the breed was judged by Mr Andrzej Stepinski. Kerttu (B.V.Adorable Lady) is in heat so Diesel has spent a few days now in his other home by the family Mikkonen.
We had great success at the show: the junior male Unique Borgakers z Armii Zbawienia was Best Male with CAC, Diesel was champion class winner and 2nd best male; and Kerttu topped it off with being Best of Breed and becoming champion (Finnish, Swedish, Latvian...). She was also 4th best in Group in the final competitions!

Many thanks to all involved for a nice day!


Not my paws! You can comb anything but not my front paws! (Diesel)


Unique is unique :-)


Diesel


Kerttu (Borgakers VeeA's Adorable Lady)