Otettiin vaihteeksi Hesan raunioradan puolella tuuliharjoituksia, kun oli kova tuuli alhaalta rinteestä ylöspäin. Muutama ukko laitettiin alarinteeseen ja lisäksi yksi ukko sellaisen ison betonielementin sisään, haju siitä tuli ulos pienen aukon kautta. Kuten ennakoinkin, hauskaa ja hieman hankalaa oli, kun Diisu samaan aikaan yritti tunkeutua aukosta sisään ja haukkua - sen haukkumiseen kun kuuluu peruutus! Aikamoiset naurut saimme, kun Diisu tunki aukosta sisään niin, että takapuoli enää sojotti suoraan ylöspäin, ja sitten haukkuessa peruutti lähes pystysuoraan ulos (ylös) piilosta, ja taas vuoroon tunkeutui syvemmälle. On se hassu!
Alarinteen ukot Diisu ilmaisi kivasti ja viiletti alas rinnettä aikalailla ongelmitta. Kovasti tuli maalimiehiltä kommentteja Diisun uudesta hiusvedestä. :-D Oli kuulemma kovasti tuoksunut.

Video

Today we trained outside in Helsinki training area. Diesel had one rubble victim and three victims quite far away downhill with a good strong wind blowing from the victims towards us. He caught the scents nicely and indicated all victims well.
Diesel has a new hair-conditioner that I use while grooming him, and newly-groomed as he was, all victims gave comments about his lovely scent. :-)