Rauniot oli tänään ohuen jääkerroksen peittämät ja etenkin tasaiset tiilet armottoman liukkaita - yöllä oli pakastanut. Edes tihkusade ei sulattanut jäätä päivän aikana. Kypäräkeli! Onneksi Diesel ei hötkyillyt vaan eteni rauhallisesti ja maltillisesti. Nyt otettiin eka ukko haamuna hillumassa ensin, ja meni sitten piiloon, ja muut oli jo valmiina piiloissaan. Tarkoituksena oli saada koira suoraan innolla hommiin.

Ekalla kierroksella ekan maalimiehen jälkeen kuseskeli vähän, mutta tokalla kierroksella kusetin koiraa ensin muualla hetken aikaa ennen radalle tuomista, ja keskittyi paremmin töihin sitten. Sää oli tosi vaikea, tuulen suunta vaihteli ja pyöri, ja sade painoi hajut alas.

Video

Diesel did some rubble search in Salo today. The rubble was covered with a thin layer of ice after cold night and it was raining - the weather was very difficult and the rubble extremely slippery, as you can see on the video. Diesel was moving as if he had pooped in his pants because it was so slippery - but it was wise to do so to not get hurt.

This time we had at first one victim show up on the rubble and then go hide herself. Other victims were already hidden. We did this to get Diesel to get more excited right away, and it worked.