Lomailin viikon verran Saksassa veljeni luona, ja tämän ajan Diesel vietti Mikkosilla. Monet kiitokset Mikkosille Dieselin hyvästä hoidosta ja kärsivällisyydestä!
Kotiin tullessa ei tullut tappelua, ei ole tullut vieläkään - Diesel on tosi hienosti väistellyt Miklosin murahteluja. Heti kun Miklos ärähtää, Diesel kääntyy pois. Mutta tunnelma on aika kireä, joten eiköhän se tappelu ole vielä edessä.

Diisulle kävi vanhanaikaisesti Mikkosilla! Olin pakannut sille sen oman pedin mukaan, koska viimeksi Diisu oli nukkunut monta yötä Thirzan pedissä; mutta nyt Heddi valloitti Diisun pedin! Onko tämä nyt tulkittavissa kuten Maiju sen ilmaisi "böönat jonottaa Diisun bunkkaan" vai onko Dieselillä petiongelmia? ;-D

I spent a week in München on a holiday, and Diesel spent the week by the family Mikkonen. Many thanks to Mikkonens for the good care and patience!
Returning home, I expected Miklos and Diesel would fight, but so far so good. Miklos growls at Diesel at times, and immediately Diesel pulls away and backs off. That is good. But the situation is still a bit tense, so we will see what happens.

It seems Diesel has a "bed problem". I packed his bed with him to Mikkonens, and again there was a girl in it!