Ohoh, tänään Diesel jotenkin syttyi tähän hommaan. Se sattui ihan vahingossa. Heli laittoi Toton treenin jälkeen minun autooni ja antoi sille ruoan. Diesel oli minulla vähän matkan päässä odottamassa vuoroaan ja näki ja haistoi, että Toto saa ruokaa. Helin lähtiessä takaisin radalle päin, Diesel alkoi huutaa Helin perään. Se vouhkasi, haukkui, laukkasi paikallaan (ja kaivoi kuopan siihen kohtaan missä kulloinkin oli). 

Sunnitelmana oli aluksi keirtää tyhjällä alueella ja tätä aloinkin tehdä, mutta Diesel arvatenkin karkasi ensin Helin perään. Tuli kuitenkin kutsusta luokseni ja lähti juoksentelemaan alueelle jolle sen ohjasin. Etenimme ripeään tahtiin tyhjän alueen läpi sille alueelle, jossa oli pari maalimeistä. Diesel sai nopeasti hajun ja paikallisti ja ilmaisi kivimurikoitten läpi maalimiehen.
Toisenkin maalimeihen ilmaisu tapahtui hyvällä innolla. Loppuun tehtiin vielä yksi innostava ukko (Heli) jonka Diesel näki katoavan näkyvistä ja sai sitten juosta etsimään. Tästä tuli palkaksi ruoka ja kahden pallon leikki. Josko tämä vihdoin alkaisi loksahtaa kohdalleen?

Today Diesel fired up about rubble search. Accidentally, actually! He saw a friend feed her dog after its exercise and then the person disappeared to the rubble site. Diesel started barking and pulling on leash, trying to gallop after her. It seems food as a reward is now suddenly a very strong motivation for him. He worked well, faster than usually and very eagerly. The last victim played with Diesel with two balls again.