Ei olla tehty pitkään aikaan tottista Diisun kanssa, ollaan siis pidetty taukoa kun ei ole ollut fiilistä. Ensin koiralla oli joku kuspääkausi, ja sitten itse olen ollut surullinen. Tänään oltiin Helsingissä käymässä päivällä ja päätin ottaa Diisun mukaan ja käydä vähän Viilarin kentällä - jos ei muuta niin vaikka leikkimässä.

Tehtiinkin sitten tottista, vähän pitempää seuraamista ja liikkeestä maahanmenoa, ja koira tippuu maahan tosi hienosti ja nopeasti! Liikkeestä istuminen toimii myös, mutta siinä lähti tulemaan perään eli pitkää matkaa pitää vielä harjoitella. Sitten tehtiin kettistä ja sekin meni tosi kivasti, pöydillä toimi jo pitempi matka ja pöydältä toiselle onnistui autettuna. Tuttava tuli treenailemaan myös tottista ja otettiin sitten paikallaolo koetyyliin häiriön alaisena ja se sujui hyvin! Tässähän voi kohta jo alkaa harkita sitä BH-koetta. :-D

Today I was visiting Helsinki in the afternoon so I took Diesel with me and drove also to our obedience / dexterity training field. I thought first that we'd only play and have fun, but decided to do some obedience after all. It went really well! Diesel had good focus and worked nicely. I tried down-from-heeling and he dropped down fast and furious! Wow. Also sit-from-heeling worked fine although we do need to train a longer distance more.
We also did some dexterity, everything went smoothly, also the long distance control exercise showed lots of progress. Another dog came to do obedience so I put Diesel to down-stay during their work and he did it with no problems.
Hmm.... it might be a good time to start looking at BH tests soon. :-D