Muun ryhmän treenattua palotalossa tehtiin Diisulle sukkapalloharjoitus aukealla paikalla. Ensin otettiin yksi mm joka asettui keskelle näkyville, ja heitin sukkapallon hänelle. Sitten Diisu pääsi ilmaisemaan ja sitten kirmailtiin. Sen jälkeen toinen maalimies meni piiloon ja tulimme Diisun kanssa alueelle ja se sai etsiä maalimiehen. Ihan ok sujui, mitä nyt edestakaisin juoksentelu jäisellä alustalla on vähän hankalaa.

Kavereitten mielestä Diisu huolehtii sukkapallosta nyt paremmin, ja jos sukkis sattuu putoamaan, se nappaa sen heti uudestaan. Minun pitäisi tosin kuulemma hidastaa vauhtia ennen vaihtoa eikä vaan pysähtyä. Sen kun muistaisin.
Ilmaisuhaukku alkaa parantua ponnekkaammaksi, sukkistreenien alussahan Diisun oli vähän vaikeaa saada ääntä tulemaan kun kierrokset oli niin korkeat.

Today we had a sockaball (hunting drive) method training session again. Colleagues said Diesel does it much better now, and if he drops the sockaball he quickly picks it up again. Also his bark comes out better now, in the beginning of the sockaball training it kind of got stuck in his throat first, due to him being too excited.